Brugerbetingelser

Alt indhold på NetPatient.dk er informativt og må udelukkende anvendes til informative formål.

Oplysningerne på denne hjemmeside må under ingen omstændigheder betragtes eller anvendes som erstatning for rådgivning af en læge eller anden uddannet behandler.

Vi tilbyder ikke sundhedsmæssig rådgivning og opfordrer enhver bruger med helbredsproblemer til altid at opsøge læge. Hvis du er syg – eller har mistanke om at være syg – bør du altid kontakte en læge. Spørgsmål omkring helbredsmæssige problemer bør ligeledes adresseres til en læge eller anden kompetent behandler. Behandling bør aldrig indledes uden først at have konsulteret en læge.

Indholdet på vores hjemmeside må ikke – og kan ikke – anvendes til at stille diagnoser eller igangsætte behandling.

NetPatient.dk kan ikke drages til ansvar – hverken direkte eller indirekte – for nogle former for skader, lidelser eller andre gener, der måtte ske, som følge af anvendelsen af informationer på vores hjemmeside.

Alt materiale på hjemmesiden tilhører NetPatient.dk og må ikke kopieres, sælges, genoptrykkes eller på anden vis gengives uden skriftlig tilladelse fra NetPatient.dks redaktion.

Når du som bruger læser informationerne i vores artikler og tilbringer tid på vores hjemmeside, tilkendegiver du, at du fuldt ud accepterer og erklærer dig indforstået med samtlige af ovennævnte brugerbetingelser.

Sidst opdateret af redaktionen den 03. januar 2019