Online apoteker

På denne side har vi samlet en oversigt over de førende online apoteker i Danmark. Oversigten er opdelt i udenlandske og danske apoteker.

Danske apoteker

Apopro

Apopro blev lanceret i 2017 og er et af de nyeste danske online apoteker. I modsætning til med24.dk og helsebixen.dk (se nedenfor) er Apopro et rigtigt apotek, idet de også forhandler receptpligtig medicin. Fordi Apopro udelukkende fokuserer på apotekerdelen, er deres udvalg af lægemidler betydeligt større end hos med24.dk og helsebixen.dk.

Fragtpriser:

Ordrer med en værdi over 250 kr.*:

 • gratis til GLS pakkeshop
 • 10 kr. til adresse

Ordrer med en værdi under 250 kr.*:

 • 29 kr. til GLS pakkeshop
 • 39 kr. til adresse

* Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler tæller ikke med i ordreværdien.

Med24.dk

Med24.dk har eksisteret siden slutningen af 2005 og er dermed en af de ældre webshops inden for sundhedsområdet i Danmark. I dag har de omtrent 18.000 varer inden for helse, pleje, skønhed og medicin.

De største fordele ved Med24.dk er deres forholdsvist store varesortiment samt deres meget professionelle kundeservice. Deres sortiment inkluderer blandt andet visse former for medicinteknisk udstyr og sygeplejeartikler, som ikke findes i nogle af de øvrige webshops og apoteker, der nævnes her på siden. Med24.dk i øvrigt ofte de laveste priser blandt de danske webshops inden for sundheds- og helseområdet.

Fragtpriser:

 • GLS/DAO PakkeShop: 29 kr. (fri fragt over 499 kr.)
 • Hjemmelevering: 35 kr. (ingen fri fragt)
 • Erhvervsadresse: 35 kr. (fri fragt over 499 kr.)
 • Post Danmark Pakkeboks: 39 kr. (ingen fri fragt)

Leveringstiden er normalt 1 – 3 hverdage fra bestillingen er registreret hos Med24.dk.

Klik her for at gå til Med24.dk

Helsebixen.dk

Helsebixen.dk blev etableret i 2008, som en webshop med fokus på helseprodukter. I 2012 gennemgik webshoppen et ejerskifte, og med tiden har den udviklet sig til et online apotek. Helsebixen.dk sælger udelukkende håndkøbsmedicin og har et særdeles begrænset udvalg sammenlignet med de øvrige apoteker i denne oversigt. Webshoppens totale varesortiment består dog af omtrent 14.000 varer, hvilket gør den til en af de største i Danmark.

Den største fordel ved at handle hos Helsebixen.dk er deres store vareudvalg inden for helseprodukter.

Fragtpriser:

 • Ved køb for under 100 kr. er fragtprisen 39 kr.
 • Ved køb for over  100 kr., får du fragtprisen på 39 kr. i rabat på din ordre (så hvis du f.eks. køber for 200 kr., bliver din ordre = 161 kr.)
 • Ved særligt tunge varer tillægges et gebyr på 39 kr.

Leveringstiden hos Helsebixen.dk er normalt 1 – 3 hverdage.

Klik her for at gå til Helsebixen.dk

Mecindo.dk

Mecindo.dk er et engelsk online apotek, der har haft deres danske webshop siden 2015. Selve apoteket blev oprindeligt åbnet i Chelmsford, England i 2012, men er sidenhen flyttet til Danmark. Mecindo.dk sælger håndkøbsmedicin medicinsk udstyr, helseprodukter o.lign.

Fordelen ved at handle hos Mecindo.dk er, at de har konkurrencedygtige priser og at de også forhandler enkelte varer, som ikke findes i de andre danske apoteker.

Fragtpriser:

 • Levering uden omdeling: 29 kr.
 • Levering med omdeling: 39 kr.
 • Levering med kurer: 189 kr.
 • Der er fri fragt ved køb for over 499 kr.

Leveringstiden hos Mecindo.dk er 2 – 4 dage.

Klik her for at gå til Mecindo.dk

Webapoteket

Webapoteket blev lanceret i 2010 og er dermed et af de ældste online apoteker i Danmark. Ligesom Apopro er Webapoteket et rigtigt apotek, der forhandler receptpligtig medicin. Herudover er Webapoteket det online apotek, der har det største udvalg af håndkøbsmedicin, medicinsk udstyr og sygeplejeartikler.

Fragtpriser:

 • Gratis fragt til GLS pakkeshop ved ordrer over 400 kr.
 • 29 kr. til pakkeshop ved ordrer under 400 kr.
 • 39 kr. til privat- eller erhvervsadresse

 

Andre danske apoteker

Apotekeren.dk

Apoteket.dk

Apoteket-online.dk

Nemmedicin.dk

 

Udenlandske apoteker

De udenlandske apoteker i det følgende har alle danske hjemmesider, dansk kundeservice og levering til Danmark. Fordelene ved at handle i de udenlandske apoteker fremfor de danske er, at de 1) har et større udvalg af medicin, 2) typisk har lavere priser og 3) ofte sælger receptpligtig medicin.

Alle de udenlandske apoteker der er medtaget her på siden, er ældre virksomheder, som drives på lovlig vis og er under tilsyn af de lokale myndigheder. Det er med andre ord online apoteker, hvor man trygt kan handle.

 

Euroclinix.net

Euroclinix.net har været på det danske marked siden 2009, og endnu længere i England og Sverige. Euroclinix.net ligger i London og drives af Hexpress Healthcare Ltd. Det er et online apotek med speciale i kønssygdomme og impotens. De forhandler lidt under 100 forskellige præparater og behandler omkring 40 lidelser. Euroclinix.net har gennem tiden solgt medicin til omtrent 1,2 millioner patienter. Euroclinix.net sælger receptpligtig medicin på samme måde som Mecindo.dk (se ovenfor), hvor patienten besvarer en række spørgsmål forud for køb af præparatet.

Fragtpriser:

 • Fragtprisen er inkluderet i den endelig pris ved købet på hjemmesiden
 • Levering til hjemmeadressen foregår via UPS og sker den næstkommende hverdag, efter ordren er behandlet

Klik her for at gå til Euroclinix.net

121doc.com

121doc.com drives også af Hexpress Healthcare Ltd. i London og forhandler mange af de samme varer som Euroclinix.net, men herudover også andre typer medicin som f.eks. rejsemedicin og medicin mod astma, psoriasis, forhøjet kolesterol m.fl. 121doc.com sælger receptpligtig medicin på samme måde som Euroclinix.net og Mecindo.dk (se ovenfor), hvor patienten skal besvare nogle spørgsmål for at købe præparatet.

Fragtpriser:

 • Fragtprisen er inkluderet i den samlede pris ved købet på hjemmesiden
 • Levering til hjemmeadressen foregår via UPS og sker den næstkommende hverdag, efter ordren er behandlet
 • Levering til pakkeboks eller posthus foregår via Post Danmark, og tager op til 14 dage

Klik her for at gå til 121doc.com

Treated.com

Treated.com er et online apotek i Bolton, England, som drives af HR Healthcare Ltd. De forhandler udelukkende receptpligtig medicin og har knap 300 præparater i deres sortiment til behandling af lidt under 100 lidelser. Deres primære fokusområder er infektioner, livsstilssygdomme, hudsygdomme og kønssygdomme. Treated.com sælger den receptpligtige medicin på samme måde som alle de ovennævnte engelske apoteker.

Den største fordel ved at handle hos Treated.com er, at de har mange receptpligtige præparater, som ikke findes i danske webshops.

Fragtpriser:

 • Levering er gratis
 • Ved betaling pr. efterkrav tillægges et gebyr på 200 kr.

Levering sker den næstkommende hverdag, efter ordren er behandlet.

Klik her for at gå til Treated.com

Nyeste artikler