Annonce
Sponsoreret artikel

Dentopy – En moderne bideskinne mod bruxisme

I mange år har der kun været to måder at erhverve sig en bideskinne på. Enten ved at købe en masseproduceret bideskinne på apoteket, eller ved at betale tandlægen for at få specialfremstillet en skræddersyet bideskinne.

Den første løsning kan ofte være billigere, dog mindre behagelig. At købe en bideskinne hos tandlægen sikrer som regel en bedre pasform, da man får taget et aftryk af tænderne, men det resulterer også i en væsentligt højere pris. 

Men nu kan de mange danskere der lider af bruxisme se nærmere på en tredje løsning. Dentopy tilbyder nemlig samme kvalitet og komfort som tandlægen kan levere, til en pris der er markant lavere. 

Det skyldes at Dentopy gør det muligt for patienterne at tage deres egne tandaftryk, sende dem til virksomheden, hvorefter de så fremstiller en specifik bideskinne og sender den tilbage. Med disse nye muligheder er det nu lettere end nogensinde at opnå lindring af problemerne som bruxisme kan medføre.

Dentopy - Bideskinner i tandlægekvalitet til 70% lavere priser

Gå til Dentopy.dk

 

Et smart og nyt koncept som beskytter dine tænder fra tandskæren – Sådan fungerer Dentopy

Det er både nemt og enkelt at bestille en specialfremstillet bideskinne hos Dentopy. Det første man skal gøre, er at vælge mellem et engangskøb til fuld pris, eller et abonnement på Dentopy Medlemskabet, der kommer med en lavere pris, og samtidig en ny bideskinne hver sjette måned.

Når man har afgivet sin ordre på Dentopy.dk, får man snarest muligt tilsendt en pakke til døren, der indeholder to sæt, så man kan tage sit tandaftryk. Man har kun behov for at bruge det ene sæt, men Dentopy sender automatisk et ekstra sæt, i tilfælde af man har problemer med at tage det første tandaftryk. På denne måde undgår man at skulle vente længere tid end højst nødvendigt.

Efter man har taget sit tandaftryk, skal det sendes tilbage til Dentopy.dk’s laboratorie, hvor de fremstiller bideskinnen. Dette kan gøres i den medfølgende pakke, og med den medfølgende pakkelabel der er forudbetalt og klar til forsendelse.

Nu bliver den personlige bideskinne fremstillet af professionelle materialer, og i tandlægekvalitet, så den holder længst muligt, og sidder korrekt i munden. Der går som regel 5-7 hverdage fra Dentopy har modtaget tandaftrykket, til at man modtager sin nye og specialfremstillede bideskinne. 

Hvis man har valgt et abonnement, får man derefter tilsendt en ny bideskinne hver sjette måned, sammen med den halvårlige opkrævelse på 495 kr. Som udgangspunkt behøver man ikke tage et nyt tandaftryk, men man kan selvfølgelig kontakte Dentopy og få et sæt til et nyt aftryk, hvis man har fået lavet omfattende arbejde hos tandlægen i mellemtiden.

 

Hvorfor opstår bruxisme?

I dag bliver bruxisme anset som at kunne stamme fra flere forskellige problemer, heriblandt stress, skævt bid, søvnforstyrrelser og angst, for blot at nævne nogle af de hyppigste. Det resulterer i at man ubevidst bruger flere kræfter på at bide sammen eller skærer tænder.

Typisk oplever folk problemer med bruxisme mens de sover, men der kan også være personer der har udfordringer med det i løbet af dagen, ofte på grund af ufrivillige muskeltrækninger, stress eller fysisk pres i forbindelse med sport eller lignende.

På grund af dette, kan der være mange forskellige måder at behandle eller lindre problemerne, og der findes altså ikke én metode der anvendes i alle tilfælde. Ofte er det også en kombination af flere underliggende ting, hvilket kan gøre, at behandlingen tager lang tid før man endeligt slipper af med bruxisme, hvis man overhovedet nogensinde opnår det.

Derfor er en bideskinne et vigtigt redskab, da den kan mindske de problemer der opstår ved kronisk bruxisme. Dentopy er stolte af at kunne tilbyde en billigere løsning end hos tandlægen, da de håber det vil hjælpe flere danskere til at opnå bedst mulig beskyttelse af deres tænder på sigt, siden flere personer vælger bideskinnen fra, når de får prisen at vide hos tandlægen.

Gå til Dentopy.dk

 

Bideskinnen som effektivt hjælpemiddel

Når man skærer tænder kan der hurtigt opstå en lang række problemer, både på kort sigt, såvel som over længere tid. Dette inkluderer typisk hovedpine, anstrengelser i musklerne og smerte i kæben, til mangel på emalje, eller endda revnede tænder.

Der findes et par forskellige årsager til hvorfor man egentlig skærer tænder (lider af bruxisme), men desværre ikke nogen definitiv måde at kurere eller helbrede selve tilstanden. Derfor anbefaler tandlæger ofte brugen af en bideskinne. 

Disse bideskinner er fremstillet af et relativt blødt materiale, i forhold til tænderne, og fungerer som en slags barriere, så man ikke direkte skærer tand mod tand. Det gør at en bideskinne kan være et vigtigt hjælpemiddel, der mindsker smerter, forlænger tændernes levetid, og giver folk overskud og tid til at fokusere på selve årsagen til deres bruxisme.

 

Anmeldelse af bideskinne fra Dentopy DK kontra Apoteket

De bideskinner man kan købe i Matas eller på Apoteket er ikke tilpassede den enkelte persons mund eller bid. Dette gør både at skinnen ikke beskytter ligeså effektivt, men også at den både kan gnave i tandkødet, eller endda ryge ud mens man sover, netop på grund af pasformen ikke er optimal.

Denne ubehag medfører ofte at man hurtigt undgår at anvende bideskinnen, og derfor ikke får nogen beskyttelse overhovedet mod sin tænderskæren. Og selv om man lever med ubehagen, nytter det ikke noget, hvis bideskinnen ryger ud i løbet af natten, uden man er klar over det.

Typisk vælger folk at købe en bideskinne fra apoteket på grund af den lave pris. Men hvis ikke den hjælper i samme grad, hvis overhovedet, er det svært at argumentere positivt for denne type.

Apoteker sælger typisk en bideskinne fra 300-400 kr. Dentopy tilbyder en bideskinne til 845 kr., men de kan fås billigere ved at blive medlem af Dentopy Medlemskabet, der tilbyder en ny bideskinne hver sjette måned, faktisk helt ned til en pris på 495 kr. Så argumentet for prisen er ikke længere relevant.

Samtidig er bideskinnen fra Dentopy specielt fremstillet til hvert individ, og de tilbyder samtidig en garanti på pasformen, hvilket betyder man kan få justeret og tilpasset sin bideskinne hvis der mod al forventning skulle være ubehag når man bruger den.

Især til børn og unge, kan det være vigtigt at give dem den mest behagelige og komfortable løsning, da de ellers ofte er tilbøjelige til at ignorere bideskinnen, og altså forværre problemerne med deres bruxisme.

Ved at vælge en bideskinne fra Dentopy, undgår man at den sidder og gnaver i tandkødet, falder ud om natten, eller på anden måde forårsager ubehag. Det øger chancerne for en effektiv beskyttelse af tænderne, såvel som giver en bedre livskvalitet.

 

Bideskinne fra Dentopy DK eller tandlægen?

Ofte får man diagnosticeret bruxisme hos egen tandlæge, hvor de typisk også anbefaler en bideskinne ved samme lejlighed. Mange danskere kan dog blive overraskede over prisen, da de typisk ligger i et leje på omkring 3.000 til 5.000 kroner, alt afhængigt af tandlægen, og hvor i landet man befinder sig.

Dentopy fremstiller bideskinner i samme høje kvalitet, og med samme godkendte materialer, som dem tandlægen anvender. Samtidig bliver der også taget et tandaftryk af den enkelte person i begge tilfælde, hvilket sikrer en præcis og behagelig pasform.

En af de største fordele ved at vælge en bideskinne fra Dentopy, er den mere overkommelige pris. Typisk fremstiller tandlægen nemlig ikke selv deres bideskinner, men sender dem videre til en specialiseret virksomhed. Samtidig skal man også typisk have 2 eller flere konsultationer hos tandlægen.

Når man bestiller en bideskinne gennem Dentopy undgår man at skulle bruge tid og betale timeløn for tandlægebesøg. Samtidig kan man i ro og mag tage tandaftrykket derhjemme, siden Dentopy sender alt det nødvendige direkte til døren.

Det resulterer ikke blot i en markant lavere pris, mellem 495 – 845 kroner hos Dentopy, mod de 3.000 til 5.000 kroner hos tandlægen. Men Dentopy kan ofte også sikre en hurtigere fremstillingsproces, da aftrykket sendes direkte til produktion, og bideskinnen leveres direkte til brugeren.

 

Afsluttende ord om bruxisme & bideskinner

Uanset om man vælger en bideskinne fra Dentopy DK, apoteket eller tandlægen, er det vigtigt at tage bruxisme seriøst og tage de nødvendige skridt for at beskytte tænderne mod skader. Det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis men ignorerer de problemer som tænderskæren medfører, og samtidig føre til en ringere livskvalitet og livsglæde.

Gå til Dentopy.dk