Brystcreme

Farmaceut, cand.pharm. Birgitte Andersen

Sidst opdateret af redaktionen den 25. januar 2023

Brystcreme kan betyde flere ting:

I denne artikel kan du læse om alle tre typer brystcreme.

Brystvortecreme

Brystvortecreme bruges til at lindre smerter og fremme helingsprocessen ved skadede eller hudløse brystvorter. De anvendes især i forbindelse med amning, hvor det anbefales, at man påsmører cremen efter hver amning eller efter behov.

Du kan læse mere om forskellige typer brystvortecreme her eller købe dem her:

Brystopstrammende creme

Pharmaceris M brystcreme er en allergivenlig og duftfri brystopstrammende creme, der er sammensat til at imødekomme de behov, huden på brysterne har under og efter graviditet samt amning.

Brystcremen støtter effektivt huden, som er svækket pga. strækning. Herudover nærer og fugter den huden intenst, hvilket efterlader den mere elastisk og modstandsdygtig over for strækmærker (OBS: Bemærk at cremen ikke må bruges på skadede brystvorter).

(udsolgt online)

Brystforstørrende creme

CC Fabulous Breasts Creme er en brystforstørrende creme, der er baseret på naturlige planteekstrakter. Ifølge producenten virker cremen ved, at den stimulerer 1) celleproduktionen, 2) regenerering af huden og 3) kønshormonerne, hvilket i kombination giver en brystforstørrende virkning.

Du kan købe CC Fabulous Breasts Creme her:

Herudover findes der også produktet Total Curve, der både har en opstrammende og forstørrende virkning på brysterne. Total Curve indeholder et virksomt stof kaldet volufiline. Ifølge producenten har kliniske studier vist, at volufiline kan øge brysternes størrelse og fylde med op til 8,4%.

Du kan købe Total Curve her:

 

Kilder og yderligere information