Vivag intim barrierecreme 50+

Farmaceut, cand.pharm. Birgitte Andersen

Sidst opdateret af redaktionen den 04. januar 2023

Vivag intim barrierecreme 50+ hed tidligere Vivag Meno barrierecreme og er en specialcreme til pleje af de intime områder hos kvinder i overgangsalderen. I denne artikel kan du se, hvor du kan købe cremen, men også læse om dens anvendelse og virkning.

 

Hvor kan man købe Vivag intim barrierecreme?

Vivag intim barrierecreme kan købes på apoteket, men også hos nogle materialister, supermarkeder o.lign. Herudover kan cremen med fordel købes på internettet, hvor prisen er lav og man desuden får hjemmelevering.

Du kan købe Vivag intim barrierecreme billigt her:

På det danske marked findes der ingen andre barrierecremer, som er specielt udviklede til kvinder i overgangsalderen.

 

Anvendelse

Vivag intim barrierecreme anvendes på den følsomme hud i intimområdet og er specielt udviklet til kvinder i overgangsalderen. Når en kvinde kommer i overgangsalderen, stiger pH-værdien i underlivet til ca. 6, hvor den ellers normalt er omkring 4 (3,8 – 4,2). Derfor skal man sørge for at tilpasse sine intimplejeprodukter hertil.

Vivag intim barrierecreme kan anvendes dagligt eller efter behov. Den anvendes på følgende måde: Fordel barrierecremen på de berørte områder og lad den trænge ind. Cremen kan anvendes på alle former for sart eller følsom hud, fordi den er specielt sammensat hertil. 

Virkning

Vivag intim barrierecreme:

  • er vandafvisende
  • tilfører fugt til huden
  • har en blødgørende effekt på huden
  • holder på fugten i huden

Disse egenskaber bevirker, at huden:

  • ikke tørrer ud
  • bevarer sin spændstighed
  • bliver mere modstandsdygtig for påvirkninger udefra

Barrierecremer som helhed virker ved, at de lægger en fysisk barriere over huden, der beskytter den mod påvirkninger udefra samtidig med at de holder på fugten.

 

Indhold

Indhold: Vand, butyrospermum parkii-smør, ethylhexylstearat, peg-30 dipolyhydroxystearat, natriumbenzoat, phenoxyethanol, magnesiumsulfat, tocopherol, aloe barbadensis bladjuice.

Vivag barrierecreme indeholder ingen former for parfume, parabener eller farvestoffer og er deklareret med Den Blå Krans af Astma-Allergi Danmark.

 

Du kan købe Vivag intim barrierecreme billigt her:

 

Relevante links