Vivag intimservietter

Farmaceut, cand.pharm. Birgitte Andersen

Sidst opdateret af redaktionen den 04. januar 2023

Vivag intimservietter anvendes til intimpleje og er praktiske, når man ikke har adgang til vand og intimsæbe. I denne artikel kan du se, hvor du kan købe servietterne billigt, men også læse om hvordan de bruges. Nederst på siden kan du se alternativer til Vivag intimservietter.

 

Hvor kan man købe Vivag intimservietter?

Vivag intimservietter kan købes på apoteket, men også hos materialister, i visse supermarkeder o.lign. Man kan også købe intimservietterne på internettet, hvor prisen er lav og man desuden får levering til hjemmeadressen.

Du kan købe Vivag intimservietter her:

 

Hvordan bruges servietterne?

Vivag intimservietter er udviklet til afrensning og pleje af den følsomme hud i underlivet. Servietterne er hudvenlige og modvirker udtørring af huden. Den enkelte serviet har en pH-værdi på 4,5, hvilket er hensigtsmæssigt i forhold til miljøet i underlivet. Servietten indeholder desuden mælkesyrebakterier, som også fremmer sundheden i underlivet.

Vivag intimservietter er pakket i en lille pakning med 15 servietter, som er fremstillet i blød plastik, så de nemt kan medbringes i tasken, lommen eller bilen. Selvom servietterne især er praktiske når man rejser, kan de også bruges i hjemmet. Pakken er forseglet med et hårdt plastiklåg, som sikrer at servietterne ikke udtørrer under opbevaring.

Intimservietterne fra Vivag er desuden biologisk nedbrydelige, så man kan skylle dem ud i toilettet med god samvittighed.

 

Alternativer

Blandt de øvrige intimservietter der findes på det danske marked, anbefaler vi disse:

 

Du kan købe Vivag intimservietter her:

 

Relevante links