Vivag intimsæbe

Farmaceut, cand.pharm. Birgitte Andersen

Sidst opdateret af redaktionen den 04. januar 2023

Vivag intimsæbe er specielt fremstillet til pleje af kroppens intime områder. I denne artikel kan du se, hvor sæben kan købes, men også om dens anvendelse, virkning osv. Sidst i artiklen kan du også nogle alternativer til Vivag intimsæbe.

 

Hvor kan man købe Vivag intimsæbe?

Vivag intimsæbe kan købes på apoteket, men også hos materialister samt velassorterede supermarkeder. Herudover kan intimsæben købes på internettet, hvor man får hjemmelevering og lave priser.

Du kan købe Vivag intimsæbe billigt her:

Udover Vivag findes der også produktet Intima intimsæbe, som indeholder de nøjagtigt de samme ingredienser, fordi det er en kopi af Vivag. Den eneste forskel på de to produkter er pakningsstørrelserne (Vivag fås i 200, 400 og  750 ml, mens Intima fås i 175 og 350 ml). Herudover er der prisen; Intima er som udgangspunkt billigere end Vivag, selvom der er tale om to identiske produkter (her skal der naturligvis tages højde for tilbud o.lign.). Produkterne fremstilles i øvrigt af den samme producent.

Vores anbefaling er med andre ord, at man køber Intima intimsæbe fremfor Vivag intimsæbe, da de to produkter er ens, men førstnævnte er billigere.

Du kan købe Intima intimsæbe her:

 

Vivag intimsæbe med tranebær

Udover Vivag intimsæbe og Intima intimsæbe findes der også Vivag intimsæbe med tranebær, der som navnet antyder er tilsat tranebærekstrakt, som er kendt for sin plejende virkning i kvindens underliv.

Du kan købe Vivag intimsæbe med tranebær her:

 

Hvordan bruger man intimsæben?

Vivag intimsæbe kan bruges dagligt eller efter behov. Selvom man kan vaske de intime områder flere gange dagligt med vand, bør man maksimalt anvende intimsæben én gang i døgnet. Overdreven vask i de intime områder bør generelt undgås, da for hyppig vask i sig selv kan forstyrre skedens miljø.

Herudover skal man huske, at intimsæben kun må anvendes udvendigt (dette gælder alle intimsæber).

Hvordan virker Vivag intimsæbe?

Vivag intimsæbe er et plejeprodukt, der er specielt fremstillet til kroppens intime områder. Den har en pH-værdi på 4, hvilket er lavere end de sæber, der anvendes på de øvrige dele af kroppen. Dette bevirker, at den understøtter den naturlige surhedsgrad i skedens miljø, hvilket dermed hjælper til at beskytte mod tørhed og irritation. Vivag intimsæbe indeholder desuden mælkesyre, som også er med til at opretholde den naturlige balance i skedens miljø.

 

Hvem kan bruge Vivag intimsæbe?

Vivag intimsæbe er beregnet til kvinder, fordi huden i deres intime områder er mere følsom end på de fleste øvrige områder af kroppen. Mænd kan i teorien også bruge sæben, men har ingen særlig grund hertil, idet deres hud i intimområdet ikke er mere følsom end huden på resten af kroppen.

Sæben bruges ved gener i underlivet (tørhed, kløe, svie, irritation o.lign.), der skyldes forstyrrelser af den naturlige balance i skedens miljø. Disse forstyrrelser kan have mange årsager, hvilket bl.a. inkluderer samleje, menstruation, overgangsalder, graviditet, overdrevet brug af tamponer m.fl. Hvis du har mistanke om, at generne skyldes noget andet end forstyrrelse af den naturlige balance i skedens miljø, bør du kontakte din læge.

 

 

Alternativer til Vivag intimsæbe

Udover Vivag intimsæbe findes der naturligvis en række øvrige intimsæber på det danske marked. Her ses dem vi anbefaler:

 

Du kan købe Vivag intimsæbe billigt her:

 

Relevante links